VIDEO. Scandal în Consiliul Județean Sălaj! Alin Demle, oprit de conducerea județului să transmită LIVE ședința

Navo cover Navo cover

A ieșit cu scandal încercarea social-democratului Alin Demle de a transmite live sedința Consiliului Județean Sălaj de dezbatere și votare a bugetului județului Sălaj pentru anul 2021. Deși ședințele sunt PUBLICE, iar accesul cetățenilor la informații publice care se dezbat în acestea nu poate fi îngrădit, conducerea Consiliului Județean Sălaj nu a permis transmiterea publică a ședinței.

Dinu Iancu Sălăjanu le-a răspuns social-democrațiilor susținând că el vorbește „în calitate de cetățean” și că „trebuia să se transmită până acum live ședințele, ba chiar i se par normale ca ședințele să fie publice”. Dar nu cea de astăzi pentru buget.

Alin Demle a cerut o derogare de la regulamentul Consiliului Județean Sălaj, dar nu i s-a permis, secretarul județului susținând că derogarea trebuia să fie făcută de președintele Consiliului Județean Sălaj înainte de ședință, ceea ce nu s-a întâmplat însă.

De altfel, trebuie remarcat profesionalismul de care a dat dovadă Cosmin Vlaicu, susținând că nu se împotrivește demersului celor din grupul PSD, dar regulamentul trebuie respectat, iar cel care poate da derogrăi, conform acestuia, este președintele Cosniliului Județean Sălaj. Practic, chiar dacă Cosmin Vlaicu și-a dorit transparență, nu a primit acceptul conform regulamentului din partea lui Dinu Iancu Sălăjanu.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.