VIDEO. Sala de sport din Vârșolț, inaugurată în prezența ministrului Dezvoltării, Cseke Attila

Navo cover Navo cover

O investiție de 8,4 milioane de euro, bani primiți prin Compania Națională de Investiții, a fost astăzi inaugurată la Vârșolț. Este vorba de sala de sport, un obiectiv important în comună, care a trecut de-a lungul timpului și prin unele probleme cu fostul constructor. În cele din urmă, contractul a fost reatribuit firmei Avril, care s-a ocupat de lucrări într-un mod profesionist până în cel mai mic detaliu.

Inaugurarea sălii de sport din Vârșolț a avut loc astăzi, 13 ianuarie. La eveniment a fost prezent și ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, dar și primarul din Băile Tușnad, deputatul Seres Denes, senatoarea Irina Kovacs, viceprimarul din Zalău, Fazakas Nicolae și numeroși primari din județul Sălaj.

Investiția de la Vârșolț este una din cele 14 finanțate prin Compania Națională de Investiții în comună. Deputatul Seres Denes, liderul UDMR Sălaj a felicitat administrația publică din Vârolț, condusă de primarul Breda Lajos, subliniind faptul că la Vârșolț s-au făcut investiții importante – apă, canalizare, instituții publice moderne.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.