VIDEO. Primarul din Hereclean, decorat de Mitropolitul Andrei cu Ordinul „Episcop Nicolae Ivan”

Navo cover cover

Primarul comunei Hereclean, Dobrai Francisc, a fost decorat astăzi, 22 mai, în cadrul slujbei de resfințire a Bisericii Ortodoxe Badon, de către Mitropolitul Andrei cu ordinul „Episcop Nicolae Ivan”. Primarul comunei Hereclean a fost implicat mereu în activitățile desfășruate de bisericile ortodoxe din comună și a sprijinit activ mișcarea creștină din comună. Acesta a sprijinit inclusiv modernizarea lăcașului de cult din Badon, cât și ridicarea unei capele în satul Badon.

Salajul liber Pub

Primarul din Hereclean, Dobrai Francisc a primit această distincție din partea Mitropolitului Andrei datorită implicării sale în viața bisericii ortodoxe din localitățile comunei Hereclean. Mai mult, doar anul acesta, Primăria Hereclean a sprijinit Biserica Ortodoxă din Badon cu suma de 100.000 de lei pentru ridicarea capelei și pentru alte lucrări la lăcașul de cult.

Reamintim că astăzi, 22 mai, a fost o zi de mare sărbătoare al Badon, acolo unde a fost prezent Mitropolitul Andrei, Episcopul Petroniu al Sălajului, vicarul Episcopiei Sălaj, dr. Ionuț Pop, dar și președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu.

La finalul evenimentului, primarul din Hereclean s-a arătat foarte emoționat pentru distincția primită și le-a mulțumit tuturor celor prezenți că au fost alături de comunitatea din Badon în această zi de mare sărbătoare.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.