VIDEO. Primarul Ciunt, alături de Forț și Pura au vizitat șantierul noului teren de sport multifuncțional de la Stadionul Zalău

cover Navo Navo Navo cover Navo

Ionel Ciunt, primarul Zalăului, alături de Călin Forț, administratoul public din oraș și Alexandru Pura, directorul Direcției Patrimoniu au vizitat astăzi șantierul noului teren de sport multifcunțional din oraș, situat lângă Stadionul Municipal.

Lucrările la terenul de sport multifuncțional sunt aproape finalizate, iar primarul Ionel Ciunt s-a arătat mulțumit de stadiul proiectului, cât și de celelalte investiții demarate de Direcția Patrimoniu prin directorul Alexandru Pura la Stadionul Municipal.

Despre proiect, putem spune că s-a terminat clădirea unde sunt amenajate vestiarele, iar muncitorii lucrează în prezent la finisajele interiorare. Pe suprafața de joc a terenului de sport a fost turnat stratul de tartan care în această perioadă va fi vopsit specific terenului de baschet, fotbal, volei, handbal și tenis.

De asemenea, muncitorii au finalizat și ridicarea stâlpilor de iluminat, iar în această perioadă, muncitorii vor monta porțile și panorile de baschet. Se mai lucrează și la imprejmuirea terenului cu plasa de sarmă.

În aceste condiții, zălăuanii vor avea o baza sportivă nouă la Stadionul Municipal formată dintr-un teren multifuncțional, modern, pe care copiii vor putea practica handbal, fotbal, baschet, volei și tenis și o clădire de vestiare echipată modern.

Valoarea de finanțare a proiectului este de 1.061.280,17 lei și este realizat prin Compania Națională de Investiții.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.