VIDEO. O tânără rănită grav în accidentul din Bobota are nevoie disperată de sânge și de ajutorul oamenilor cu suflet mare

Navo cover cover

Un grav accident de circulație a avut loc ieri, în jurul orei 18.00 în localitatea Bobota. Au rezultat cinci victime, din care una – Bosanceanu Gabriela Nicoleta – în stare gravă, transportată de urgență cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca.

Salajul liber Pub

Tânăra este în stare gravă, iar medicii de la Spitalul Clinic de Urgență din Cluj-Napoca au spus că are nevoie disperată de sânge, astfel încât sunt rugați să doneze toți apropiații tinerei și oamenii cu suflet mare.

„Nu contează grupa, este nevoie de sânge pentru ca Nicoleta să se facă bine. Toți cei care vor, pot dona specificând numele Nicoletei la Centru de Transfuzie. O așteptăm acasă!”, ne transmit apropiații acesteia.

Accidentul a avut loc la intersecția Drumului Național 1F cu Drumul Județean 110B, în localitatea Bobota. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Șimleu Silvaniei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Bobota.

După impact, autoturismul condus de tânărul de 25 de ani s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat, oprindu-se în poarta unui imobil din localitatea Bobota.

În urma evenimentului, cei doi conducători auto și trei pasageri, aflați în autoturismul condus de tânărul de 25 de ani, au suferit leziuni și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Zalău, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pasagerii transportați la unitatea medicală sunt cu vârste cuprinse între 22 și 32 de ani, o femeie din Zalău și doi tineri din Șimleu Silvaniei.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.