VIDEO. Nuntă mare, cu 600 de invitați, în Zalău. S-a însurat unul dintre cei mai îndrăgiți artiști sălăjeni

Navo cover cover cover

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din județul Sălaj, Ionuț Albert, s-a căsătorit cu Paula Albert, fostă Ardelean. Evenimentul din weekend a fost unul grandios, cu 600 de invitați care s-au distrat pe cinste până în zori de zi.

Salajul liber Pub

Ionuț Albert, un solist foarte iubit de publicul sălăjean și nu numai, dar și profesor de vioară, și-a unit astfel destinul cu aleasa inimii, Paula Albert. Nașii cuplului au fost Paul și Andrada Morar, respectiv Florin și Alexandra Coraș. Evenimentul a avut loc la spectaculoasa sală de evenimente Colț de Rai, situată la ieșirea din Zalău, pe Meseș.

Artistul a avut invitați de seamă la eveniment, dar și nume sonore ale muzicii românești care au întreținut atmosfera, voia bună și i-au făcut pe invitați să se simtă cât mai bine. Printre aceștia se numără îndrăgiții Petrică Mureșan, Lucian și Ianis Seres, dar și Sergiu Chirilă.

Ionuț Albert are și un mesaj pentru toți cei prezenți, cât și pentru toți cei care îi apreciază munca și muzica și i-au fost alături direct sau prin intermediul rețelelor de socializare și a gândurilor bune transmise.

„Făcând o retrospectivă a evenimentului, tindem sa credem ca atât noi cat si familiile noastre, am reușit să consolidăm relații de prietenie de-a lungul timpului. Invitații noștri ne-au transmis atâta energie pozitivă încât ne-am simțit în al nouălea cer. Datorită empatiei lor am avut parte de petrecerea la care am visat dintotdeauna. Am încercat să diversificăm genurile muzicale, având în vedere numărul mare de invitați de aceea am apelat la 3 formatii. Petrica Mureșan, Lucian si Ianis Seres și desigur zălăuanul nostru, Sergiu Chirilă au fost cei responsabili de atmosfera minunată de pe ringul de dans. Pe lângă aceștia, Dj Norby s-a ocupat de muzica internațională, partea de lumini, ecran, efecte, iar Flaviu Șigovan a asigurat sonorizarea.
Locația, Colț de Rai a contat foarte mult in reușita evenimentului deoarece ceea ce ne-am dorit noi sa facem nu ar fi fost posibil probabil in nicio alta locație din Sălaj. Mulțumim părinților noștri pentru tot ceea ce au făcut pentru noi, nașilor noștri, Paul si Andrada Morar, Florin si Alexandra Coraș, pentru toată prietenia și sprijinul de care au dat dovadă și tuturor invitaților care au venit cu drag și cu bucurie să ne fie alături. Vă suntem recunoscători tuturor, vă respectăm, vă prețuim și pe unii dintre dumneavoastră chiar vă iubim!”, transmite îndrăgitul artist Ionuț Albert.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.