VIDEO. Meajul lui Călin Forț la Gârceiu. Comparația dintre administrația PSD Zalău și PNL din Crișeni: „oamenii care i-au dat o șansă și în 2020, astăzi s-au lămurit”

Navo cover cover cover cover cover

Peste 120 de social-democrați din comuna Crișeni și-au dat întâlnire ieri în satul Gârceiu, la Căminul Cultural, acolo unde au mers pentru a-și arăta susținerea față de candidatul PSD la Primărie, Sorin Țîrlea. Invitați în mijlocul acestora au fost și Călin Forț, președintele PSD Zalău, cât și Sergiu Panie, directorul Oficiului de Cadastru Sălaj sau Călin Perneș, directorul APIA Sălaj.

Salajul liber Pub

Călin Forț, președintele PSD Zalău, le-a vorbit deschis celor prezenți despre administrația social-democrată din Zalău, despre cum a evoluat municipiul din 2016, de când este condus de echipa social-democrată și de primarul Ionel Ciunt, făcând o paralelă cu faptul că și primarul liberal din Crișeni este tot din 2016 în funcție, iar lucrurile au stagnat.

Salajul liber Pub

Călin Forț susține că în 2016 oamenii au votat PNL în Crișeni pentru o schimbare, apoi în 2020, oamenii i-au dat a doua șansă lui Călin Morar, dar acum, în 2024, oare ce se gândesc cei care i-au dat 8 ani de mandat primarului din Crișeni.

Liderul PSD Zalău și-a arătat toată susținerea pentru Sorin Țîrlea, candidatul de la Crișeni, demonstrând încă odată faptul că acesta nu este singur, ci are în spate o echipă puternică, cu ușile deschise în instituțiile importante pentru dezvoltarea comunității.


Comandat de Partidul Social Democrat Org. Jud. Sălaj CMF 21240002 realizat de Sălajul Liber SRL în 1 exemplar
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.