VIDEO. Mai mulți șoferi din Sălaj, amendați în Bihor pentru că au aruncat deșeuri pe drum

Navo cover Navo cover

Mai mulți șoferi din Sălaj au fost amendați în județul vecin, Bihor, după ce au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce aruncă gunoaie pe marginea drumurilor județene. În total, luna trecută s-au aplicat amenzi de 35.000 de lei.

Într-o filmare realizată pe raza localității Suplacul de Barcău se vede un bărbat care a aruncat dintr-un Logan MCV înmatriculat în județul Sălaj doi saci cu gunoaie.

Pe una dintre filmări a fost surprins un grup de adulți și copii de etnie romă care, pe raza comunei Suplacu de Barcău, descărcau gunoaie de diferite tipuri din semiremorca unei dube, aruncându-le în șanțul de scurgere a apei pluviale dintr-o parcare, în timp ce o fetiță cotrobăia în coșul de gunoi amplasat în parcare, scrie Bihoreanul.

O altă filmare a surprins într-o altă parcare șoferii a două vehicule făcând același lucru: un bărbat arunca gunoaie din portbagajul unui VW Touareg ce tracta o platformă pe care era o utilitară înmatriculată în Sălaj, iar un altul arunca de zor, dintr-un camion, deșeuri rezultate din demolări.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.