VIDEO. Lucian Bode apare într-o investigație Recorder, după ce și-a construit o vilă în Sinaia

Navo cover cover

Investigația Recorder despre vila lui Lucian Bode (fostul președinte PNL Sălaj) din Sinaia, și nu numai, este în top 7 tendințe pentru România pe YouTube astăzi, 9 mai. Clipul a fost vizionat de sute de mii de români. Investigația Recorder poartă titlul „Cartelul din Carpați” și printre altele, arată cum Lucian Bode își construiește o vilă în Sinaia.

Salajul liber Pub

Cei de la Recorder scriu: grupuri de interese formate din demnitari ai statului român și interpuși pe numele cărora se adună banii. Protecție politică de la vârful celor mai importante instituții. Averi prea mari ca să mai încapă între granițele țării, ascunse în proprietăți imobiliare din Vestul Europei.

E un fenomen care a dominat România post-decembristă, de cele mai multe ori însoțit de scandaluri de presă și ciocniri între tabere rivale. Acum, când disensiunile politice s-au topit într-o coaliție atotputernică, marile averi se construiesc într-o liniște desăvârșită, vegheată candid de procurori timorați și de ziariști plătiți de partide.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. ce imi place ca nimeni nu isi exprima opiniile la acest articol ori nu este urmarita presa salajeana aservita politic ori sunt multi analfabeti functionali in salaj care voteaza pentru noi restul