VIDEO. Ionel Ciunt acuză alianța PNL-USR din Zalău de denigrare, atacuri la persoană și plagiat

Navo cover Navo cover

În cadrul Conferinței Județene a PSD Sălaj, Ionel Ciunt, președintele social-democraților a făcut un bilanț al mandatului său din perioada 2020 – 2022. Ionel Ciunt a vorbit, printre altele și de alegerile locale din 2020.

Salajul liber Pub

Dacă pierderea județului o pune în cârca celor patru primari care au plecat din PSD și au devenit independenți, dovedint că sunt buni gospodari și fără un partid în spate – Creaca, Gârbou, Fildu de Jos și Cuzăplac -, câștigarea municipiului Zalău la scor o pune pe seama campaniei electorale curate dusă de social-democrați. În prezența lui Marcel Ciolacu, Ionel Ciunt a susținut că PSD-iștii au avut o campanie electorală curată, chiar dacă alianța formată din PNL și USR a folosit tot felu de atacuri.

Ionel Ciunt îi acuză, la doi ani de la alegerile locale, pe cei din PNL și USR de plagiat, acesta susținând că adversarii săi politici au copiat proiectele sale, cât și de atacuri la persoană și denigrare, susținând că social-democrații au avut mult de suferit. Totuși, Ionel Ciunt a uitat cum PSD-iștii s-au denigrat între ei tocmai în urmă cu câteva luni, când era marea bătălie pentru funcția de președinte al PSD Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.