VIDEO. INUMAN! 200 de copii de la mai multe grădinițe din Zalău au primit mâncare EXPIRATĂ de peste 3 luni

Navo cover cover cover

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au aflat, în urma unui control efectuat la o firmă de catering care livra masă caldă faptul că peste 200 de copii din mai multe grădinițe din Zalău au primit mâncare gătită cu alimente expirate de peste trei luni.

Astfel, în urma controlului s-a descoperit faptul că firma de catering care livra mâncare caldă la copiii de la Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Zalău, cât și la Grădinițele cu numerele 5 și 7, dar și la Grădinița Creștină „David”, folosea produse expirate pentru a prepara mâncarea. Unele produse erau expirate chiar și din luna octombrie a anului trecut.

Mai mult, inspectorii OPC au descoperit faptul că firma de catering folosea preparate fără elemente de identificare, practic, fără etichetă, unele fiind congelate. Mai mult, materia primă era depozitată în spații neconforme, iar livrarea către grădinițe se făcea cu o mașin neigienizată, într-o stare avansată de degradare.

Comisarii CJPC Sălaj vor continua acțiunile de verificare a respectării drepturilor consumatorilor indiferent de serviciile de care beneficiază și, așa cum am demonstrat și până acum, indiferent de operatorul economic, vor fi luate măsuri urgente de conformare, inclusiv sancțiuni contravenționale complementare.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. De ce va mirați? Asta-i România lucrului bihe făcut! A lui Iohanis, Ciucă, ciolacu Câțu, Orbán, etc si i a celorlalți nemernici care au condus-o din 1990 si pana in prezent ! Atât la nivel central cât și local!!!!