VIDEO. Echipa AUR Sălaj sprijină comercianții din toate piețele din județ

Salajul liber Pub Salajul liber3

Un grup numeros din cadrul Alianței pentru Unirea Românilor filiala Sălaj s-a aflat zilele acestea în mai multe piețe din județul Sălaj. Oamenii inimoși au cumpărat numeroase produse de la producătorii locali, cu precădere de la cei din zona Sărmășag și Sâg, dar au și împărțit materiale publicitare prin care le-a explicat producătorilor care sunt soluțiile pentru salvarea pieței românești.

Salajul liber Pub

Cei de la AUR Sălaj și-au arătat și toată susținerea și compasiunea pentru oamenii scoși afară în frig, deși aveau posibilitatea să își vândă produsele în hale agroalimentare încălzite și bine puse la punct, cum sunt cele din Zalău.

Candidatul AUR Sălaj la Camera Deputaților, Vasile Joldiș ne-a explicat și soluția celor de la Alianță pentru susținerea piețelor din Sălaj. Proiectul prevede scoturiea de taxe și impozite pe toți cei care produc, dar și realizarea unui lanț de desfacere.

„Avem un proiect de țară – HRANĂ APĂ ENERGIE -. Acest proiect este un proiect care va susține producătorul român și afacerile românești. Proiectul prevede scutirea de taxe și impozite pentru toți cei care vor produce, pe toți fermieri. Se va crea un lanț de desfacere expre pentru producătorul, țăranul român”, ne-a explicat Vasile Joldiș.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.