VIDEO. Dorel lovește din nou! Muncitorii care reabilitează drumul din Aghireș au zidit accesul în curțile mai multor săteni

Navo cover cover

Mai mulți săteni din Aghireș, comuna Meseșenii de Jos, s-au trezit cu accesul în curte blocat, după ce muncitorii care lucrează la reabiltiarea drumului județean ce străbate localitatea le-au zidit, la propriu, intrarea în curte.

Salajul liber Pub

Astfel, la mai multe gospodării din sat, situate pe drumul principal spre Zalău, accesul în curte a fost pur și simplu zidit. Oamenii nu mai pot intra sau ieși cu autoturismele din curte, fapt care i-a enervat la maxim. Iar ca tacâmul să fie complet, muncitorii care reabilitează drumul susțin că așa a fost proiectul, și ei așa fac.

Drumul este reabilitat de GP Săgeata Prod SRL și prevede reabiltiarea întregului tronson cuprins între Nușfalău – Crasna – Zalău și Creaca. Lucrările sunt contractate și finanțate de către instituția condusă de Dinu Iancu Sălăjanu – Consiliul Județean Sălaj.

Cei de la Consiliul Județean Sălaj ne-au transmis că știu despre problemă și sunt preocupați să o rezolve, după cum ne transmite Andreea Vilcovschi, purtătorul de cuvânt al instituției. Când se va rezolva? Nu ni s-a mai spus.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Daca o sa se uite cineva atent pe proiect o sa vada ca trebuia facuta prima data o sapatura pe drum la o adancime egala cu cat se urca acum drumul iar umplutura care se pune acum trebuia sa aduca drumul sapat la cota initiala nu sa-l urce peste cota actuala. Nefiind facuta sapatura se fura bani echivalenti cu sapatura nefacuta iar cei care trag ponoasele sunt locuitorii care practic sunt ingraditi in curti urmand sa faca pe cheltuiala proprie amenajari ca sa poata iesi din curti. Deci furati de doua ori. Metoda de furat este veche si este facuta cu acordul politic a celor de la judet. Este operatiunea bani pentru partid.