VIDEO. Discurs DUR al europarlamentarului Terheș în Parlamentul European: „UE a ajuns sa fie de „rasul curcilor” in jurul lumii”

sos de centura cover cover

Raportul Matic din Parlamentul European, prin care se recunoaste, printre alte monstruozitati, ca barbatii pot naste si ca avortul este un „drept fundamental al omului”, a fost adoptat cu 378 de voturi pentru, 255 impotriva si 42 de abtineri. Singurii europarlamentari romani care au votat in favoarea acestui raport au fost cinci de la USRPLUS.

Cristian Terhes: Am venit special la Bruxelles pentru a vorbi contra acestui raport in plenul Parlamentului European si a face ce tine de mine ca raportul sa nu treaca. Mai jos gasiti inregistrarea video a discursului in engleza pe care l-am tinut in Parlamentul European si traducerea acestuia in romana.
Dragi colegi,
Dezbaterea despre raportul Matic nu e despre teme ce tin de dreapta sau de stanga.
Dezbaterea e despre ceea ce este bine si ceea ce este gresit.
Doriti in UE o cultura a vietii si prosperitatii, sau o cultura a mortii?
Fara a judeca pe cineva de ce ar fi facut avort, noi, ca societate, nu putem spune ca un asemenea act este un act bun, din moment ce avem obligatia sa protejam viata.
A spune, de aceea, in acest raport, ca avortul este un “drept fundamental al omului” submineaza fundamentul Uniunii Europene, care a fost creata pentru a proteja viata si demnitatea umana a fiecarui cetatean european.
Raportul sustine, de asemenea, ca barbatii pot sa nasca si ar trebui, citez, sa beneficieze de masuri privivind nasterea si ingrijiri legate de nastere.
Sustinerea unei asemenea afirmatii face UE sa fie de „rasul curcilor” in jurul lumii.
Trebuie sa respectam si sa protejam drepturile si libertatile fundamentale ale tuturor, sa protejam si sa promovam adevaratele valori europene si, de aceea, sa votam impotriva acestui raport.
Va multumesc.”
Salajul liber Pub

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.