VIDEO. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase zone de drumeții din județul Sălaj

Navo cover cover cover

Se află la granița a trei județe – Sălaj, Bihor și Cluj, iar locul este atât de spectaculos încât merită să ajungi pe aici măcar odată în viață. Dacă sus, la înălțime, unde poți admira tot județul se află Dealul Corbului, locul unde mai trăiesc izolați câțiva slovaci, jos în vale, spectacolul naturii este unul desăvârșit.

Salajul liber Pub

Din Dealu Corbului, dacă urmezi drumul de asfalt, apoi cel pietruit, ajungi să cobori într-o pădure care la prima vedere nu pare deloc deosebită.

După aproximativ 2-3 kilometri însă, pe drum de pădure, realizezi că ai ajuns în unul dintre cele mai spectaculaose locuri de drumeții din județul Sălaj.

Drumul forestier merge paralel cu un râu cu apă cristalină, iar peisajele sunt de nedescris. Câte o cabană abandonată mai există pe zonă, iar pe alocuri mai poți vedea câte o stâncă golașă.

Iubitorii de natură au catalogat această zonă din comuna Sîg drept una dintre cele mai spectaculoase zone de drumeții din județ.

*urmând acest traseu turistic, din Dealul Corbului, după 10 kilometri prin pădure ieși la Păstrăvăria Tusa, iar de acolo în sat.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.