VIDEO. Cristian Terheș, mesaj despre o „Românie națională, suverană, demnă si prosperă, ca cei rămași să nu mai plece, iar cei plecați să se întoarcă acasă!”

sos de centura cover cover

Pentru o Romanie nationala, suverana, demna si prospera, ca cei ramasi sa nu mai plece, iar cei plecati sa se intoarca acasa!

Salajul liber Pub

„Noul stat roman” dorit si realizat de romani la 1918 s-a bazat pe doua valori fundamentale:

Parfumuri

– stat national => motiv pentru care in Constitutia din 1923 s-a inclus ca Romania este si „stat national”, iar statul national merge mana in mana cu suveranitatea;

Parfumuri


– libertatea => scopul acestui nou stat era de a garanta, apara, proteja drepturile si libertatile cetatenilor care faceau parte din acest nou stat.

Primul principiu fondator al acestui nou stat roman mentionat in Proclamatia Marii Adunari Nationale de la Alba Iulia, de la 1 decembrie 1918, era „Deplina libertate nationala pentru toate popoarele conlocuitoare”.
Avem obligatia de a apara nationalitatea si suveranitatea Romaniei in UE, dar, in acelasi timp, sa ne asiguram ca si statul respecta, apara, garanteaza si protejeaza drepturile si libertatile cetatenilor romani.

La multi ani Romania! La multi ani romani, oriunde v-ati afla!

CRISTIAN TERHEȘ – europarlamentar PNȚCD

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.