VIDEO. Citadin instaurează dictatura în Zalău. Angajații au demontat ABUZIV cortul de campanie al USR

Navo cover cover

În timp ce Florin Florian, Claudiu Bîrsan și Ionel Ciunt au împânzit tot spațiul verde din Zalău, de unde ne zâmbesc și ne promit falnici și semeți fie că le pasă, fie că aici e viitorul, cortul de campanie al USR, și nu numai, a fost demontat în mod abuziv de către angajații Citadin. Interesant este faptul că cei de la USR Sălaj au plătit pentru închirierea spațiului până în data de 9 mai. Totuși, de la sine putere, cei de la Citadin au eliberat zona unde era acesta montat cu autorizație și taxele plătite.

Salajul liber Pub

Primăria Zalău nu a motivat oficial către cei de la USR Sălaj această decizie, ci doar au transmis telefonic și prin WhatsApp. Atât tot. Cei de la USR transmit că li s-a adus la cunoștință faptul că banii pentru perioada rămasă le vor fi înapoiați.

„Motivația pe surse, pentru că oficial nu am primit nimic, este că va fi o adunare religioasă și nu doresc să o politizeze. Cine, cortul de la USR? Dar afișele cu PNL de pe blocul de alături? Dar panoul UDMR din spatele platoului? Consider că este un abuz din partea conducerii orasului. Dar nu mă mai miră nimic”, transmite Gabriela Carmen Olar, candidatul USR la Primăria Zalău.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.