VIDEO. Baza sportivă din Sălaj unde tinerii se schimbă într-un autobuz ruginit. Echipa locală are rezultate bune în campionatul județean

Navo cover cover

Baza sportivă din comuna Surduc dezvăluie un peisaj dezolant. Este printre puținele locuri din România și singurul din județ unde tinerii care joacă fotbal la echipa locală sunt nevoiți să se schimbe într-un autobuz ruginit.

Salajul liber Pub

Întreaga bază sportivă din comuna Surduc, satul Tihău, unde evoluează formația ACS Tihău este într-o stare greu de imaginat. În zona spațiului tehnic sunt bănci de rezervă, cu scaune rupte, fără copertină și mizerabile, ruginite.

La fel, autobuzul din incincta terenului de fotbal este și „casa” materialelor necesare pentru bunul mers al clubului sportiv. Acolo regăsim hârtii pentru competiție, fanioanele arbitrilor și mingile pentru joc.

Echipa locală din Tihău evoluează în campionatul județean organizat de AJF Sălaj, iar ultimul meci pe acest teren l-a disputat pe data de 28 aprilie conform datelor AJF Sălaj. Terenul și baza sportivă sunt ale Primăriei Surduc, instituție condusă de primarul liberal Alin Băbănaș care pe bannerele electorale promite că va construi viitorul, deși se află deja de 8 ani în funcție.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.