VIDEO. Au început lucrările pe șantierul autostrăzii Marca – Nușfalău

Navo cover Navo cover

Au demarat lucrările pe lotul autostrăzii Suplacu de Barcău – Nușfalău, iar imaginile suprinse în weekend din dronă pe sectorul Marca – Nușfalău arată că se muncește intens, utilajele fiind prezente pe șantier.

Salajul liber Pub

Contractul pentru autostrada Nușfalău – Marca – Suplacu de Barcău a fost semant în toamna anului trecut la Marca, la un eveniment unde a fost prezent și ministrul Lucian Bode, președintele PNL Sălaj și pe acea vreme Ministrul Transporturilor.

Contractul are o valoare de 384 de milioane de lei și cuprinde lucrări ample – un nod rutier la Nușfalău, la intersecția cu DN1H, 7 pasaje peste autostradă, 6 poduri peste autostradă, parcare de scurtă durată la km 69, punct de sprijin pentru întreținere la km 69, bretea de întoarcere
varianta de circulație pe DN1H.

Pe Autostrada Transilvania, contracte de proiectare şi execuţie mai sunt semnate pentru loturile Chiribiş – Biharia (lungime 29 km), Zimbor – Poarta Sălajului ( 12 km), Nădăşelu – Mihăeşti – Zimbor (30 km.). De remarcat că se lucrează intens în zona comunei Zimbor, acolo unde constructorul român avansează lucrările cu spor. Toate contractele ce țin de județul Sălaj se datorează ministrului Lucian Bode.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.