VIDEO. Amintiri din anii `90: discotecă în peștera din Surduc

Navo cover Navo cover

Mult timp, pentru tinerii din anii `90 de pe Valea Someșului, discoteca din satul Surduc a reprezentat un punct de petrecere al timpului liber în fiecare weekend. Discoteca a născut multe amintiri pentru tinerii acelor vremuri. Astăzi, peștera în care se afla discoteca a rămas doar o amintire a acelor vremuri, iar majoritatea trecătorilor care o zăresc se întreabă ce este acolo.

Salajul liber Pub

Situată aproape de ieșirea din Surduc spre Tihău, peștera este amplasată pe un deal și avea două intrări, una unde intrai direct în zona unde era amenajat BAR-ul, iar a doua într-o zonă amenajată cu nisip pentru dansuri.

Peștera are trei săli, astăzi fiind zidită una dintre acestea. În prima sală se afla barul și mese și saune, în a doua era separeul, cu pupitrul DJ-ului și fotolii, iar în a treia sală, astăzi zidită și separată de celelalte două se afla un loc de dans, amenajat cu nisip.

Tinerii acelor vremuri rememorează că foarte multă lume trecea pragul discotecii. Din Jibou atât la dus, cât și dimineața, la întoarcere, trenul personal era plin de petrecăreți și cu greu îți găseai loc pentru a putea ajunge cu trenul acasă.

Astăzi, peștera a rămas doar o enigmă pentru foarte mulți trecători care tranzitează zona și se întreabă ce o fi fost acolo cândva.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.