VIDEO. Accidentul liderului PNL Sălaj, Lucian Bode. Mașina în care se afla a depășit pe linie continuă mai multe autoturisme

Navo cover cover

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care este și președinte al PNL Sălaj a fost implicat ieri într-un accident rutier pe drumul dintre Pitești și Râmnicu Vâlcea. Un motociclist aflat în trafic a surprins evenimentul. Din imaginle video se poate vedea că șoferul ministrului gonea cu viteză, depășind pe linie continuă numeroase autoturisme. Din păcate, nu și unul de culoare albă, în care se afla un om NEVINOVAT, rănit în urma grabei demnitarului.

Salajul liber Pub

Motociclistul care își filmează, cu o cameră montată pe cască, deplasarea pe Drumul Național 7, în localitatea Dumbrăveni, a surprins momentul când este depășit de mașina oficială. Se aude un sunet de girofar, iar comentariul motociclistului este că provine de la autoturismul care continuă să depășească mașină după mașină. În total 10, pe linie continuă, pe un pod, cel mai probabil în localitate, având în vedere imobilele care se văd în imagini.

Filmul postat pe Youtube este întrerupt, dar montajul continuă cu imagini surprinse cu rezultatul impactului.

Mașina în care ministrul Transporturilor Lucian Bode era pasager s-a oprit într-un gard, în timp ce un alt autoturism, de culoare albă, este lovit frontal, scrie și Digi 24.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.