VEȘTI BUNE: femeia salvată de Raul Negritaș din colții unui câine este în stare bună și începe să-și revină

casador cover

Raul Negritaș a salvat din colții unui câine o femeie în vârstă de 53 de ani. Totul s-a petrecut pe 31 martie, pe o stradă din Zalău.

Salajul liber Pub

Victima se plimba pe strada Dacia, când la un moment dat, un câine rasa Pitbull a sărit pe aceasta. Victima a fost mușcată de membre și a suferit numeroase răni. Norocul acesteia a fost că doctorul Raul Negritaș a auzit strigătele disperate de ajutor ale femeii și a ieșit afară din clinică. A văzut tot ce se întâmplă, a sărit pe câine, dar a fost mușcat și el. În cele din urmă a reușit să-l eutanasieze și să salveze femeia.

Femeia a ajuns însă în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe, iar medicii spuneau atunci că este nevoie de o transfer la un spital din Cluj-Napoca pentru a reuși să o salveze pe victimă.

În cele din urmă însă, starea de sănătate a victimei s-a îmbunătățit și nu a mai fost nevoie de transferul la Cluj. Acum femeia este în stare stabilă, mai trebiue să fie supusă unei intervenții chirurgicale, dar din fericire, se simte mult mai bine.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.