VEȘTI BUNE! Denisa a început să vorbească și să mănânce – tânăra din Sălaj bătută de către iubitul său este din ce în ce mai bine

cover Salajul liber3

Denisa, tânăra bătută cu bestialitate de iubitul ei începe să își revină. Deși la început medicii erau foarte rezervați și nu îi dădeau mari șanse să surpaviețuiască, o minune s-a produs, iar Denisa începe să își revină.

Salajul liber Pub

Dacă Crăciunul a prins-o pe tânără în comă, acum, după două săptămâni din noul an, veștile bune încep să apară.

Astfel, zilele trecute Denisa a fost mutată de la ATI la secția de neurologie. Starea ei de sănătate este din ce în ce mai bună. A început chiar să vorbească puțin și să mănânce, după cum ne relatează fratele acesteia!

Din câte se pare, tânăra își mișcă deja bine partea stângă a corpului, dar mai are câteva probleme cu membrele din dreapta, dar progresează ușor.

În scurt timp, familai speră să o poată duce pe Denisa la un centru de recuperare.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi arestat preventiv.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Ce durere mare pentru o mamă care și-a crescut singură cei doi copii , să-și vadă fata mutilată. Mie personal când am văzut filmarea, cu câtă cruzime dă în ea acel nemernic mi s-a făcut rău. Și eu îmi cresc singură doi copii și numai eu știu câte eforturi fac ca să-i pot crește frumos. Sper din tot sufletul justiția să facă dreptate ca să nu mai fie încurajată violența domestică.