VEȘTI BUNE de la doctori: Natalia poate fi operată în Italia! Mai mulți copii aflați în situația ei au trecut cu succes peste boală

casador cover

Veștile bune încep să apară și în cazul micuței Natalia din Jibou. Pentru Natalia, micuța în vârstă de 4 ani din Jibou care suferă de o boală dureroasă și destul de rară –  neurofibromatoză stadiu 1 – s-au mobilizat mii de sălăjeni.

Salajul liber Pub

În cazul fetiței boala s-a manifestat cu tumori pe creier, iar medicii din România au fost destul de rezervați în privința unei operații, fiind convinși că e nevoie de un alt fel de tratament, care oricum era costisitor, astfel că oamenii cu suflet mare au început să strângă donații.

Vestea bună pentru familia Huzoni din Jibou a venit astăzi de la Roma, capitala Italiei. Un apropiat al familiei a vorbit cu trei doctori de la Roma, dintr-o clinică specializată în boli rare la copii și i-au transmis că boala poate fi tratată prin OPERAȚIE!

Mai mult, medicii i-au asigurat că Natalia va fi bine, deoarece au mai avut astfel de cazuri, excat cu aceeași boală, iar operația a fost un real succes.

„Avem vești bune din Italia unde s-a discutat cu medici. Natalia poate fi operată și poate trece cu bine peste această boală rară. Au mai fost situații exact similare și operațiile au fost un succes”, ne spuen Viorel Huzoni, tatăl fetei.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.