VESTE TRISTĂ! Zălăuanul Aurel Bâț, fost culturist și om de ordine, descoperit mort în casă

sos de centura cover cover

Zălăuanul Aurel Bâț (51 de ani) a fost descoperit ieri seară decedat în locuința sa din cartierul Dumbrava Nord. Bărbatul a fost găsit de pompieri, după ce un vecin a sunat la 112 deoarece nu l-a mai văzut pe Aurel de mai bine de două săptămâni. Anchetatorii susțin că trupul neînsuflețit a stat mai bine de două săptămâni în casă.

Salajul liber Pub

Aurel Bâț a fost un culturist de performanță, dar și om de ordine la mai multe localuri cunoscute din oraș precum Exotic sau Disco-Bar la Sala Sporturilor. Cunoscuții îl alintau Paco.

Parfumuri

Bărbatul a fost descoperit decedat de către pompieri, ieri seară, la ora 18.35, când un vecin a sunat la 112. Bărbatul care a făcut sesizareale-a spus polițiștilor că nu a reușit să-și contacteze telefonic prietenul de aproximativ 3 săptămâni. La fața locului s-a deplasat, atât Poliția, cât și pompierii, care au pătruns în apartamentul, situat în cartierul Dumbrava.

Parfumuri

Din păcate, bărbatul, de 51 de ani, a fost găsit decedat. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la ucidere din culpă, iar cauza decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.