Vasile Bulgărean, cel mai profesionist inspector școlar general din ultimii ani în Sălaj

Navo cover cover

În ultimii 20 de ani, la șefia Inspectoratului Școlar General al județului Sălaj s-au perindat mai mulți politicieni decât profesori în adevăratul sens al cuvântului. Astfel, l-am avut pe fostul PSD-ist, trecut la PDL, Ioan Abrudan, apoi pe consilierul local de la PNL Gheorghe Bancea, ulterior pe soția senatorului Pop de la PSD, Maria Pop, iar în prezent instituția este condusă de Vasile Bulgărean.

Salajul liber Pub

Fără doar și paote, cadrul didcatic de matematică, Vasile Bulgărean este cel mai profesionist inspector școlar general din ultima perioadă. Sub conducerea acestuia Inspectoratul a devenit mult mai transparent în ceea ce privește deciziile luate. Mai mult, Vasile Bulgărean se poate lăuda cu o zestre importantă de realizări pe care le-a avut la Colegiul Național „Silvania”.

De remarcat că Vasile Bulgărean este cadrul didcatic care pune accent pe excelență și își propune să dezvolte educația din Sălaj, așa cum a demonstrat-o și în cadrul CNS Zalău, colegiu unde a înființat o clasă de gimnaziu și și-a adus un aport important la Centrul de Excelență.

Mai mult, sub conducerea lui Vasile Bulgărean, Colegiul Național „Silvania” a ajuns unul dintre cele mai renumite colegii din țară, niciun fost inspector școlar din Sălaj ne având o astfel de performanță notabilă.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.