USR Sălaj susține că doctorul Florian Neaga s-a băgat în noroi, reprezintă hoții și o să-l mânănce procii

Navo cover cover

USR Sălaj s-a revoltat după ce un membru al echipei de campanie a doctorului Florian Neaga a lipit afișul cu medicul peste afișul cu candidații lor. Astfel că au pornit „jihadul” la adresa reputatului medic sălăjean care a salvat mii de vieți!

Salajul liber Pub

De la în a susține că Florian Neaga reprezintă hoții până la a-i spune medicului că s-a băgat în noroi și îl mănâncă porcii, USR-iștii nu s-au oprit.

Redăm integral mesajul USR-iștilor, care pe locul doi de caniddați au un fost PSD-ist, la adresa medicului Neaga.

Când au redactat textul USR-iștii au uitat probabil cum în prima zi de campanie electorală mai aveau bannere prin oraș deși este interzis prin lege sau cum au printre ei foști PSD-iști.


„Nu știm pe cine exact reprezintă candidatul PSD Florian Neaga. Știm doar ce reprezintă PSD la nivel general: clientelismul, hoția și corupția generalizată.
Hoție e și atunci când acoperi afișul altor candidați(deși ai un panou liber lângă!) sau când pui mai multe afișe decât e legal – lucruri întâlnite aproape la toate avizierele electorale din Sălaj.
Nerespectarea legii în chestiuni minore duce în final la hoție generalizată și mai apoi la corupție sistemică. Și apoi suferim cu toții, indiferent dacă ne pasă de politică sau dacă mergem la vot!
Și nu, nu votați un om – ci un partid! Un partid care are în ADN aceste lucruri. Un partid care nu vrea și nu se poate reforma – chiar dacă, în prag de alegeri, mai încearcă să ne ia ochii cu câte o figură decentă.
Ne pare rău dl. Neaga. O vorba veche spune că atunci când te bagi în noroi te mănâncă porcii – sau foștii securiști de la Sălaj, împreună cu care doriți să ajungeți în Parlament, după caz”, este mesajul
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.