USR Sălaj, reacție fermă după ce echipele sportive finanțate de administrația Ciunt apar în dosare penale

Navo cover cover

După cazul Volei Municipal Zalău, a venit și rândul SCM Zalău să fie verificată de procurorii DIICOT Sălaj. De această dată este vorba de mai mulți fotbaliști care au fost audiați ca martori într-un dosar de trafic de droguri, aceștia mărturisind că își cumpărau droguri cu 75 de lei plicul.

Salajul liber Pub

USR Sălaj, prin consilierul județean Nicolae Olar a adus în atenție celebrul caz Coța, familia conducătoare de la Volei Municipal Zalău care a prejudiciat bugetul de stat, susținută de primarul Ionel Ciunt.

„În perioada 2017-2020 bugetul Municipiului Zalău ( la care contribuie toți zălăuanii) a fost prejudiciat, conform DIICOT, cu peste 1.200.000 lei de către cei care conduceau Clubul Volei Municipal Zalău, club finanțat de Primăria Zalău. Acum citim că numele altui club, finanțat tot din banii zălăuanilor, apare în alt dosar DIICOT. Și atunci și acum, cei care conduc Primăria, declară că nu cunosc să fie nereguli la cluburile respective.  Susțin sportul zălăuan, dar mi-aș dori ca banii care se dau, din buzunarul nostru, al zălăuanilor să meargă către performanță, să producă performanță și nu….dosare DIICOT”, susține consilierul USR Sălaj, Nicolae Olar.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.