USR-istul Nicolae Olar anunță că salariul primarului Ionel Ciunt va crește cu 4.230 de lei

Navo cover Navo cover

Consilierul județean al USR Sălaj, Nicolae Olar anunță că dacă proiectul de lege adoptat marți de Camera Deputaților va fi promulgat de președintele Klaus Iohannis, salariul unui primar de municipiu reședință de județ (de exemplu Zalău) va crește de la 18720 la 22950 lei, adică 4230 RON. Asta înseamnă că salariul pe care Ionel Ciunt îl va primi va fi cu 4.230 de lei mai mult.

Nicolae Olar susține că mulți dintre zălăuani, nu primesc un salariul de 4000 de lei.  Acesta transmite că „data viitoare când aleșii voștri ( mai ales în campania electorală) spun că sunt ,,solidari cu voi,, gândiți-vă la salariul VOSTRU și la câți bani vor primii EI, pe lună, numai din aceste majorări”.

„Populației i se cere să facă sacrificii și economii, copii vor îngheța de frig la iarnă în școli, dar parlamentarii PSD, PNL și UDMR care au propus modificările și le-au votat, au alte ,, preocupări,, și susțin că s-a creat o nedreptate celor din administrația locală și le măresc salariile. Cu cât, ați văzut. Data viitoare când intrați cu mașina într-o groapă de pe stradă, gândiți-vă la câți bani vor primii EI, pe lună, numai din această majorare. Și câte străzi ar putea fi reabilitate cu acești bani. Sau câte școli ar putea fi încălzite cu acești bani”, susține Nicolae Olar.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.