Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din Sălaj, Camăr – Balc a fost reabilitat cu un milion de euro

Navo cover Navo cover

Drumul care leagă comuna Camăr de localitatea Balc din județul Bihor a fost reabiltiat în această vară printr-un proiect demarat de administrația locală din comuna sălăjeană condusă de primarul Szabó Levente-György.

Drumul Camăr – Balc, cu pornire din Zăuan-Băi este una dintre cele mai spectaculoase șosele din județul Sălaj și merită străbătută o dată în viață, pentru a admira peisaje de poveste, în special vara și toamna, atunci când culorile naturii sunt de basm, dar și pentru a vizita obiective turistice deosebite precum Fort Silvan – Pensiunea Kemsilvanum, Castelul de la Balc, sau satul Camăr, una dintre cele mai verzi localități din județ.

Drumul Comunal DC 101, Camăr – Balc a fost reabiltiat până la granița de județ, dar este practicabil și pe zona din județul Bihor. Valoarea investiției a fost de un milion de euro, iar drumul este acum modern și oferă acces celor din zonă spre județul Bihor. Drumul a fost reabilitat de Drum Construct, iar banii au venit prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 (PNDL 2).

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.