Un tânăr din Zalău a fost numit azi secretar de stat în Ministerul Transporturilor

sos de centura cover cover

Horațiu Cosma, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Zalău, olimpic internațional la matematică, este începând de astăzi noul secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Salajul liber Pub

Horațiu Cosma este unul dintre tinerii cu care Sălajul s-a mândrit de-a lungul timpului în lume, reprezentând cu cinste județul ori de câte ori a avut ocazia.

„Astăzi am făcut prima numire de secretar de stat, pe Horațiu Cosma, care se va ocupa de domeniul rutier”, transmite ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Parfumuri

Horațiu Cosma este membru al Uniunii Salvați România, dar a activat și în Asociația Pro Infrastructura. Astfel, tânărul zălăuan s-a alăturat Asociației Pro Infrastructură în 2014, apoi în 2016 a activat în calitate de consilier în Cancelaria premierului Dacian Cioloș și în ultimii 4 ani, a fost consilier parlamentar cu atribuții legate de comisia de Transporturi din 2017.

Parfumuri

Ministrul Transporturilor susține că „Horațiu este omul pe care îl poți trezi la trei noaptea să îți spună stadiul oricărei autostrăzi, pozițiile kilometrice, soluțiile tehnice, blocajele birocratice care trebuie rezolvate, stadiul plăților, al exproprierilor și tot ce ține de domeniul investițiilor mari publice”.

„Am mare încredere că împreună vom accelera șantierele existente și ne vom asigura că cele viitoare pornesc cu premise de eficiență crescută față de trecut. Vom reveni în zilele și săptămânile următoare cu concluziile analizelor detaliate și cu echipa completă”, mai transmite Cătălin Drulă.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Are competenta manageriala, experienta in domeniul managementului sectorului public?.
    Numai faptul ca este un bun observator si cunoscator al infrastructurii din Romania nu este suficient pentru a fi numit secretar de stat in minister.
    In astfel de functii publice ar trebui persoane la care se poate vedea traseul profesional, iar persoana propusa sa dovedeasca competente profesionale.