Un tânăr din Zalău a căzut de la etajul Spitalului de Psihiatrie Cluj-Napoca

Navo cover cover cover

Un pacient al Spitalului de Psihiatrie din Cluj-Napoca a căzut în gol, miercuri seară, de la etajul 1 al unității medicale. Bărbatul de 35 de ani, din Zalău, era internat într-o secție cu regim deschis.

Salajul liber Pub

Totul s-a petrecut la data de 28 septembrie, în jurul orei 19.40, când polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la Secția de Psihiatrie Pavilionul 2 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, o persoană de sex masculin ar fi căzut de la etajul 1.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, acesta căzând pe un plafon din curtea interioară. Polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj de pompieri din cadrul ISU CLUJ pentru ca bărbatul să fie scos din acea zonă.

În urma verificărilor, polițiștii au constat că bărbatul în vârstă de 35 de ani, din municipiul Zalău se afla internat în cadrul unității medicale la o secție cu regim deschis.

În continuare acesta a fost preluat de un echipaj medical pentru mai multe investigații de specialitate”, au anunţat reprezentanţii ISU Cluj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.