Un tânăr din Surduc s-a jucat cu focul și s-a ars. A fost prins de 2 ori de polițiști conducând băut și fără permis

Navo cover cover cover

Duminică, 19 noiembrie a.c., la ora 04.21, polițiștii Birolui de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au observat un autoturism fără plăcuțe de înmatriculare, care se deplasa pe direcția Bulevardul Mihai Viteazu – Crișeni, al cărui șofer avea un comportament haotic în trafic.

Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, s-a trecut la urmărirea acestuia în trafic, fiind interceptat în localitatea sălăjeană Crișeni. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Surduc.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, după ce a fost depistat de polițiști, în cursul aceleiași seri, în jurul orei 03.00, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, acestuia i-au fost reținute certificatul de înmatriculare a autoturismului și plăcuțele cu numărul de înmatriculare, întrucât acesta nu poseda asigurarea de răspundere civilă auto obligatorie.

În cauză, polițiștii de ordine publică au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.