Un tânăr din comuna Năpradea a investit 80.000 de euro, bani europeni, într-o afacere locală, în mediul rural

Navo cover cover cover cover

Tot mai mulți tineri se reorientează și încep să-și deschidă afaceri în mediul rural, demonstrând că și acasă, la țară, se poate face treabă și calitate, atât timp cât îți dorești și crezi în ceea ce faci. Este și cazul tânărului Cătălin Vlad Pop (30 de ani), cel care a investit bani europeni acasă, în comuna Năpradea.

Salajul liber Pub

Tânărul pasionat de motociclete și mașini a decis să investească într-o spălătorie la țară, în satul Someș-Guruslău din comuna Năpradea, încercând să dovedească tuturor că se poate face treabă oriunde, chiar și în mediul rural. Spălătoria deschisă de curând în satul Someș-Guruslău este una dintre cele mai moderne din județ.

Salajul liber Pub

80.000 de euro este valoarea investiției tânărului Cătălin Vlad Pop în afacerea Col&Rox, o spălătorie auto la standarde europene, cu tot ceea ce are nevoie o persoană pentru a-și spăla în cele mai optime condiții autoturismul. Inclusiv program de pauză a fost gândit la spălătoria deschisă curând în satul Someș-Gurusalău, fiind printre puținele spălătorii care au această funcție.

Spălătoria tânărului folosește inclusiv un detergent auto biodegradabil cu efect puternic de curățare, dar există disponibil inclusiv un aspirator auto cu 4 funcții.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.