Un tânăr din comuna Dobrin a fost arestat după ce a violat o femeie în vârstă de 57 de ani

cover cover

Ieri, 13 iulie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Dobrin.

Salajul liber Pub

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în noaptea de 4 spre 5 iulie, tânărul ar fi pătruns, fără drept, în locuința unei femei, în vârstă de 57 de ani, din mediul rural, pe care ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale.

Salajul liber Pub

Ulterior, în noaptea de 11 spre 12 iulie, tânărul ar fi pătruns, fără drept, în domiciliul unei alte femei, în vârstă de 52 de ani, pe care ar fi încercat să o constrângă să întrețină relații sexuale.

Femeia s-ar fi opus și tânărul a fugit de la locul faptei.

În urma sesizărilor celor două femei, polițiștii au demarat cercetările, iar, la data de 12 iulie, au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptelor.

Tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, și a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările, sub suparvegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunilor de viol, tentativă de viol și violare de domiciliu.

Facem precizarea că punere în mişcare a acţiunii penale este etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul de nevinovăţie.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.