Un sălăjean a fost premiat de Vladimir Putin pentru contribuția adusă la consolidarea relațiilor româno-ruse

Navo cover cover cover

Sălăjeanul Gabriel Lavrincic, cel care este și director comercial al companiei Simex din Șimleu Silvaniei a fost premiat de către Comitetul organizatoric rus “Pobeda”, cu diploma semnată personal de Vladimir Putin – preşedintele Rusiei și medalia comemorativă „75 de ani de la Victoria în Marele război pentru apărarea Patriei 1941-1945”, pentru implicarea activă în educația patriotică și rezolvarea problemelor social-economice a veteranilor din cel de-al Doilea Război Mondial, respectiv pentru contribuţia la consolidarea relaţiilor româno-ruse.

Salajul liber Pub

Ceremonia de înmânare a premiului a avut loc pe data de 19 februarie 2021, la Ambasada Federației Ruse din București, prin E.S. Ambasadorul Rusiei în România – Valery Kuzmin.

Prin prisma profesională, Lavrincic se află zilnic în contact cu piaţa rusă şi ex-URSS, face afaceri cu ruşii de 26 de ani. Este un bun cunoscător al realităţilor economice, sociale şi politice din Rusia, respectiv din tot spațiul ex-sovietic, unde deţine un portofoliu larg de relaţii şi un capital enorm de simpatie, pe care le cultivă în interesul economic şi naţional al României. Militează pentru relansarea relațiilor economice cu piața din Rusia, republicile ex-URSS, China, Africa, Țările Arabe și America Latină.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.