Un primar din Sălaj muncește și în weekend, după-masa, deși bugetarii au mini-vacanță până miercuri

Navo cover cover cover

Primarul din Șimleu Silvaniei, cel mai tânăr ales în această funcție din România, Cristian Mihai Lazăr s-a remarcat prin faptul că deși este  weekend prelungit pentru bugetari –  inclusiv zilele de luni și marți fiind libere – , acesta a mers la muncă.

Salajul liber Pub

Venit din mediul liberal, profesând înainte ca avocat în Cluj-Napoca, fiind obișnuit să-și finalizeze toate sarcinile la timp și să nu aștepte prelungiri de termene sau să piardă timpul, Cristian Mihai Lazăr aplică același principiu și în Primăria Șimleu Silvaniei.

Așa se face că ieri, 21 ianuarie, sâmbăta, când marea majoritate a bugetarilor se bucură de zilele libere și se relaxau cu gândul că vor merge la muncă abia miercuri, primarul liberal din Șimleu Silvaniei a mers la birou. Acesta a stat la biroul din Primărie până după-masa târziu. Acesta, alături de echipă, s-a pus să termine proiectele importante pentru Șimleu Silvaniei care nu pot suferi amânare nici măcar de o zi. Edilul ne-a spus că muncește la definitivarea bugetului și la proiectele cu finanțare prin PNRR. Ba mai mult, chiar dacă luni e zi liberă, acesta ne-a transmis că va munci și atunci, pentru a clarifica tot bugetul de dezvoltare al orașului care face progrese importante.

„Știu că e weekend, dar sunt la muncă. Muncim la buget, trebuie să îl gândim cât mai bine pentru Șimelu, cât și la proiectele finanțate prin PNRR. Până luni voi avea bugetul exact de dezvoltare al orașului în anul 2023”, ne-a transmis Cristian Mihai Lazăr, primarul din Șimleu Silvaniei.

Spre exemplu, bugetarii din Primăria Zalău se vor întoarce la muncă abia miercuri, susținând că ziua liberă pe care o primesc luni o vor recupera prin program prelungit. Ziua de 24 Ianuarie – marți – este liberă prin lege.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.