Un pompier din Șimleu Silvaniei, înger păzitor: a salvat viața la 4 persoane implicate într-un grav accident rutier în Maramureș

Navo cover cover

Chereji Cosmin, de la Secția de Pompieri Șimleu Silvaniei a devenit înger păzitor pentru 4 persoane implicate într-un accident. Totul s-a petrecut ieri după amiază, la întoarcerea dintr-o misiune, în comuna Șomcuta Mare (județul Maramureș) acesta a observat un autoturism care a lovit un cap de pod și a ieșit în afara părții carosabile.

Salajul liber Pub

Cu o experiență de sute de intervenții, colegul nostru a ajutat persoanele să iasă din autoturism, a sunat rapid la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 pentru a cere forțe în sprijin și a acordat primul ajutor medical răniților până la venirea salvatorilor.
Totodată, acesta a deconectat bornele bateriei pentru a evita producerea unui incendiu. În urma accidentului, o persoană a fost transportată la spital cu leziuni ușoare.

Plutonier adjutant Chereji Cosmin, în vârstă de 43 de ani, este pompier militar în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj, din anul 2006, ocupând funcția de comandant echipaj și conducător auto.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.