Un polițist din Jibou, aflat în timpul liber, a ajutat la prinderea unui hoț în timp record, care a furat 7.000 de lei dintr-un magazin

Navo cover cover cover

Un hoț care a furat 7.000 de lei dintr-un magazin din Jibou a fost prins într-un timp record de agenții de la Poliția Orășenească Jibou. Totul s-a întâmplat astăzi, la amiază, iar hoțul, o minoră de 14 ani a fost prins în decurs de o oră de la momentul faptei, după cum ne transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sălaj, Ioana Lascău.

Persoana păgubită a ținut să mulțumească public celor doi agenți – Andrei Ardelean și Marina Liliana – care au identificat făptașul, cât și unui polițist aflat în timpul liber, care a oferit un ajutor nesperat de mare pentru a identifica hoțul – Mihai Brîndușe.

Polițistul Mihai Brîndușe, aflat în timpul liber, a reușit să meargă pe firul problemei și în cele din urmă, cu ajutorul prietenilor din oraș să identifice hoțul. Fetița în vârstă de 14 ani care a furat banii a fost identificată de Mihai Brîndușe după ce a mers la o cunoștință pentru a-și cumpăra un nou telefon.

Ulterior, după ce a identificat-o pe făptașă, acesta și-a sprijint colegii. Cei doi agenți de la patrula de Ordine Publică din Jibou fac acum cercetări pentru a stabili tot ce s-a întâmplat în acest caz și pentru a lua măsurile legale ce se impun, după cum ne transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.