Un important jucător de la SCM Zalău dă cărțile pe față și face dezvăluiri despre conducerea clubului: „am plecat pentru că nu se țin de promisiuni”

Navo cover cover

Alin Mutu (26 ani), cel de-al doilea căpitan al formației SCM Zalău, fost jucător la echipe de renume precum Universitatea Cluj, Poli Timișoara sau Dunărea Călărași a decis să vorbească public despre perioada petrecută sub Meseș, ocazie cu care își anunță și plecarea de la clubul finanțat de Primăria Zalău.

Salajul liber Pub

Fundașul anunță oficial că s-a despărțit de SCM Zalău, plecând cu un gust amar. Fotbalistul susține că a dat tot ce a avut mai bun din el pentru SCM Zalău, a jucat cu dureri insuportabile, și-a dorit mereu să fie bine, însă nu a primit același respect din partea celor din conducerea clubului.

„Am dat tot ce a fost mai bun pe teren. An jucat cu dureri insuportabile până când am văzut echipa calificată la baraj. Mi-am dorit mult să ajungem la baraj, deși au fost doctori care mi-au zis că risc să mi se rupă tendonul dacă joc. Am jucat până când am fost calificați matematic la baraj, apoi am decis să nu mai risc”, ne spune Alin Mutu.

Alin Mutu dezvăluie și de ce a plecat de la SCM Zalău și susține că cei din conducere nu și-au respectat promisiunile. Fundașul de la SCM Zalău ne dezvăluie că dintre toți, cel mai corect din conducere a fost Alin Pop.

„La SCM am venit datorită lui Marius Pașca. Dânsul m-a dorit aici și îi mulțumesc pe această cale. Eu am plecat acum de la echipă pentru că vara trecută cei din conducere mi-au făcut mai multe promisiuni și nu s-au ținut de cuvânt. Alin Pop nu este implicat în această problemă, ci ceilalți din conducere”, spune Alin Mutu.

Alin Mutu susține că în iarnă a avut o ofertă foarte bună de la o echipă dintr-o ligă superioară și nu a fost lăsat să plece de către conducerea clubului care i-a făcut mai multe promisiuni ce nu s-au concretizat nici măcar în ziua de astăzi.

„Am plecat de la echipă pentru că vara trecută cei din conducere mi-au făcut anumite promisiuni și nu s-au ținut de cuvânt. În iarnă am avut o ofertă mult mai bună de la un alt nivel, dar nu m-au lăsat să plec. Mi-au promis o mărire salarială pe care nici acum nu am văzut-o. Cei din conducerea SCM Zalău au ținut-o doar în promisiuni în vând, de aceea nu mai vreau să stau. Am anunțat înainte să jucăm finala cu Dejul că vreau să plec indiferent dacă ne calificăm în Liga a II-a sau nu. Probabil dacă cei din conducere își respectau promisiuniile făcute atunci eram tot la SCM Zalău”, ne spune Alin Mutu.

Fundașul de la SCM Zalău a mai trecut în carieră pe la echipe improtante precum „U” Cluj, Poli Timișoara, Luceafărul Oradea, Aerostar Bacău și Dunărea Călărași. A ajuns la Zalău dintr-o ligă inferioară din Austria.

Sezonul acesta, Alin Mutu a fost al doilea căpitan după Raul Stanciu. Fundașul a evoluat la Zalău în toate partidele din tur și în cinci din cele opt meciuri din retur, reușind să marcheze trei goluri importante.

În ligile superioare din România (Liga a II-a și Cupa României) Alin Mutu are 85 de partide disputate, 1.328 de minute jucate și cinci goluri înscrise.

Jucătorul are acum două oferte, una din Austria, iar alta de la o formație din Liga a II-a din România.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.