Un copil a fost bătut cu cruzime într-un parc din Zalău de către un locatar al unui bloc din vecinătate supărat că asculta muzică prea tare

sos de centura cover

Un copil în vârstă de doar 14 ani a fost bătut cu cruzime într-un parc din zona centrală a orașului – Aleea Nucilor – de către un locatar al unui bloc învecinat dintr-un motiv stupid: copilul asculta muzica prea tare pe telefon.

Salajul liber Pub

Astfel, la data de 5 mai, la ora 21.01, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, despre faptul că pe strada Aleea Nucilor este scandal.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat un adolescent de 14 ani, care le-a relatat polițiștilor că, pe fondul unui conflict spontan cu un bărbat de 35 de ani, acesta din urmă i-a adresat expresii și cuvinte jignitoare, lovindu-l cu palma și pumnul în zona feței. Din c\te se pare, leziunile au fost destul de serioase.

Salajul liber Pub

Tatăl minorului a depus plângere la Poliția Municipiului Zalău.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.