Un consilier județean din Sălaj implementează un proiect ingenios și unic în județ

cover Salajul liber3

Consilierul jduețean și membrul fondator al USR Sălaj, Cosmin Ardelean implementează începând din această lună un proiect ingenios și unic în rândul aleșilor locali din județul Sălaj.

Salajul liber Pub

Tânărul în vârstă de doar 31 de ani, ajuns în funcție după alegerile locale din 27 septembrie 2020 s-a gândit că sălăjenii au nevoie să fie reprezentați așa cum trebuie în cea mai înaltă instituție din județ. Mai mult, acesta a considerat că e cazul ca aleșii locali să comunice cât mai mult cu locuiotorii Sălajului. Acesta a fost și motivul pentru care, Cosmin Ardelean a decis să se deschidă în fața alegătorilor și să ofere lună de lună audiențe.

Astfel, sălăjenii care sunt interesați de un proiect al Consiliului Județean Sălaj sau au o problemă cu administrația publică locală sau își doresc implementarea unui program gândit de aceștia se pot adresa direct consilierului Cosmin Ardelean.

Calendarul de audiențe pentru anul 2021 este următorul: 13 ianuarie, 10 februarie, 10 martie, 14 aprilie, 12 mai, 9 iunie, 14 iulie, 11 august, 15 septembrie, 13 octombrie, 10 noiembrie și 15 decembrie. Orele pentru audiențe sunt 18-20.00.

Înscrierile se fac până cu minim 1 zi înaintea audiențelor. În mail-ul de înscriere, se vor comunica succint datele problemei cu care vă confruntați și adresa de mail la care doriți să vă fie comunicat link-ul de conectare.

Cei care își doresc să se înscrie în audiențe pot da un mail la consilier@cosminardelean.ro

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.