ULTIMA ORĂ! În Zalău NU se redeschid școlile

sos de centura cover cover

Inspectoratul Școlar Județean Sălaj a anunțat în urmă cu scurt timp modul în care se vor redeschide școlile începând de luni, 8 februarie.

Salajul liber Pub

Sunt trei scenarii de funcționare al unităților școlare – în scenariul verde (localități sub unu la mie rata de infectare) vor merge toți elevii la cursuri, în scenariul galben (localități între 1 și 3 la mie rata de infectare) vor merge la școală doar clasele terminale (a VIII-a și a XII-a), iar în localitățile din zona roșie vor merge la școală doar cei din clasele 1-4 și cei de la grădiniță.

Parfumuri

Zalăul are o incidență de 3,27 la mia de locuitori a cazurilor de coronavirus, iar școlile rămân închise. Singurii care vor merge la școală vor fi cei din ciclul primar (clasele I-IV) și grădinița.

Parfumuri

„La Zalău nu redeschidem școlile conform datelor de la această oră. Vor merge la școală doar cei din ciclul preșcolar și primar, restul vor urma cursurile online”, ne-a declarat Vasile Bulgărean, inspectorul școlar general.

În scenariul roșu se mai află și comunele Horoatu Crasnei, Fildu de Jos și Bălan.

CONCRET – la școală în Zalău vor merge doar cei de la grădiniță și cei din clasele I (întâi), II (a doua), III (a treia) și IV (a patra).

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.