ULTIMA ORĂ! Comuna Crișeni, sub noi restricții: masca a devenit obligatorie pe stradă, circulația persoanelor nevaccinate, INTERZISĂ

Navo cover cover

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sălaj a adoptat, duminică, la ora 17.00, Hotărârea 136 prin care s-a aprobat planul de măsuri suplimentare pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus SARS-CoV-2 în comuna Crişeni.

Salajul liber Pub

Potrivit planului aprobat, portul măştii devine obligatoriu în toate spațiile interioare şi exterioare.

De asemenea, pentru intervalul orar 20:00-05:00, circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei este interzisă de vineri, sâmbătă şi duminică, cu unele excepţii, cum ar fi: în interes profesional sau medical şi persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală.

În comuna Crişeni este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private; organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în spații închise și/sau deschise; organizarea piețelor pentru produse nealimentare, a târgurilor, oboarelor, iarmaroacelor și piețelor de vechituri în spații închise.

În Crișeni incidența cazurilor de coronavirus a ajuns la 12,21 la mia de locuitori.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.