ULTIMA ORĂ! 10 percheziții la patroni de restaurante și cafenele din Sălaj. Procurorii au descoperit o uriașă evaziune fiscală

Navo cover cover cover cover

Astăzi, polițiștii din cadrul I.P.J. Sălaj – Serviciului de Investigare a Criminalității Economice cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale, Biroului pentru Protecția Animalelor, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat un număr de 10 percheziții domiciliare, la sediile sociale și punctele de lucru ale unor societăți comerciale, în mai multe localități de pe raza județului Sălaj, într-un număr de 6 dosare penale pe linie de evaziune fiscală.

Salajul liber Pub

Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate documente contabile și echipamente tehnice necesare administrării probatoriului în cauză, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior.

Salajul liber Pub

Dosarele penale privesc infracțiuni săvârșite în domeniul HORECA.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj pentru documentarea întregii activități infracționale.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.