Trandafirii cu ciocolată, nou „fiță” din Zalău

sos de centura cover cover

Florăria Deluxe Codea Flor, situată în zona „Perla” din Zalău le oferă sălăjenilor îndrăgostiți cel mai inedit cadou de Ziua Îndrăgostiților și Dragobete – trandafiri cu ciocolată.

Salajul liber Pub

Buchetele realziate de cei de la florărie sunt noua „fiță” din Zalău, asta pentru că astfel de flori sunt destul de rare, dar au și un preț pe măsură.

Parfumuri

Trandafirii cu ciocolată au început deja să fie căutați de tinerii zălăuani și să aibă trecere.

Parfumuri

Reamintim că Ioan Tuns (Codea) are 33 de ani și a pus pe picioare una dintre cele mai inedite florării din România. Decorul este unul fantastic, iar munca sa este inspirată în mare parte din Italia, țară în care și-a petrecut opt ani din viață, unde de altfel, a și învățat tainele ascunse ale florilor

Florăria Deluxe Codea Flor din centrul Zalăului este cea mai spectaculoasă ca aspect din România. Nicăieri oricât ai bate pasul prin țară nu o să mai întâlnești o florărie cu un design ca cel al florăriei de la poalele Meseșului. Întreg tavanul este realizat din plante naturale sterilizate, iar în mijlocul florăriei se găsește și un trunchi de copac creat din scoarță naturală și mușchi sterilizat, care la bază are expuse mai multe sortimente de aranjamente florale.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.