Țărăniștii sunt hotărați să câștige Primăria Creaca alături de o tânăra echipă

Navo cover cover

PNȚCD mizează pe echipa de la Creaca alături de care speră să câștige frâiele comunei. Candidatul la funcția de primar este Anca Cherecheș o tânăra ambițioasă în vârstă de 37 de ani.
Si echipa pe care aceasta o propune la Consiliul Local Creaca este tânără și își propune să desvolte în bine comunitatea. Pe listă se află Cristian Voinescu (33 ani, administrator), Sorin Bujor (48 ani, electrician), Alexandru Catrinu (29 ani, inginer), Dorin Nilaș (56 ani, fermier), Iuliana Chira (47 ani, casnică), Laurențiu Catrinu (40 ani, profesor).

Salajul liber Pub

“Vom lupta sa facem ce nu au facut altii si sa terminam ce au inceput ori au lasat neterminat.La fiecare dintre voi este puterea sa ne dati sansa sa aducem bunastare in comuna Creaca, ca cei ramasi sa nu mai plece, iar cei plecati sa se intoarca acasa! “, susține Anca Chereches, Candidat PNTCD la primaria Creaca.

Si europarlamentarul Cristian Terheș, președintele PNȚCD Sălaj are mare încredere în echipa de la Creaca.

“Echipa PNȚCD din Creaca este una dintre cele mai tinere și dinamice echipe pe care o avem la aceste alegeri locale în Sălaj. Fiecare dintre candidați are o experiență de viață și sunt realizați profesional, dar au ales să se implice în comună deoarece vor să aducă bunăstare acasă pentru ca nici ei, prietenii sau vecinii lor să nu mai plece în străinătate să lucreze pentru alții. Bunăstarea pe care au văzut-o în alte țări vor să o aducă în comuna Creaca, ca cei care au rămas să nu mai plece, iar cei plecați să se întoarcă acasă”, susține Cristian Terheș.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.