Tânăra Anda Ciobanu, fost consilier local PSD, numită în conducerea Transurbis Zalău

sos de centura cover

Tânăra Anda Ciobanu (30 ani) a fost numită în luna iunie în Cosniliul de Administrație al Transurbis Zalău, societatea care se ocupă de transportul în comun din oraș.

Salajul liber Pub

Anda Ciobanu a fost validată de către Consiliul Local Zalău în funcție în luna iunie, așa cum ne mărturisește chiar tânăra.

„Este adevărat, am fost numită în funcția de la Transurbis. Am fost validată de Cosniliul Local în luna iunie. Consider că am experiență în domeniu, mai ales că am fost patru ani și în Consiliul Local Zalău”, ne-a declarat Anda Ciobanu.

Anda Ciobanu este o cunoscută tânără din Zalău, fiind apreciată pentru activitatea de la Brutăria Daia, unde este director de vânzări, conform CV-ului, dar și un îndrăgit make-up artist. Tânăra are inclusiv o academie în domeniul make-up-ului, sute de tinere din Sălaj primind certificare și fiind îndrumate de aceasta într-o carieră în domeniu.

Salajul liber Pub

Anda Ciobanu a fost în mandatul 2016 – 2020 consilier local din partea PSD Zalău în Consiliul Local Zalău.

De remarcat că de activitatea Transurbis este responsabil tot Călin Forț, administratorul public al orașului, cel care în trecut a fost inclusiv directorul societății, pe vremea când Radu Căpîlnașiu conducea orașul.

Ba mai mult, în acest Consiliu de Administrație făcea parte până nu demult și soția fostului lider PSD Sălaj ,Tiberiu Marc.

Un membru în Consiliul de Adminsitrație la Transurbis este recompensat anual cu 14.000 de lei, conform datelor publciate de Transurbis, ceea ce înseamnă că pentru o ședință se primește suma de 1.160 de lei.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.