Tânăr de 23 de ani din comuna Bobota, arestat, după ce a furat jante auto de peste 18.000 de lei

Navo cover cover

Luni, 27 noiembrie, în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de un tânăr de 23 de ani, din localitatea Derșida, județul Sălaj, bănuit de săvârșirea a patru infracțiuni de furt și furt calificat.

Salajul liber Pub

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii îl bănuiesc pe acesta că, în perioada aprilie – noiembrie, ar fi sustras, din municipiul Zalău, generatoare de curent, aparatură electrică și jante auto, cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 18.000 de lei.

Pentru documentarea și probarea activității infracționale a tânărului de 23 de ani, la data de 27 noiembrie, polițiștii de investigații criminale au efectuat o percheziție domiciliară la locuința acestuia, în urma căreia au fost descoperite și ridicate aproximativ 60% din bunurile reclamate sustrase (un generator de curent, un flex și mai multe jante auto).

La data de 28 noiembrie, tânărul în cauză a fost prezentat de polițiștii de investigații criminale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor de la Serviciul Criminalistic și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.