Tânăr de 18 ani din Zalău, arestat după ce a furat bunuri de peste 22.000 de lei dintr-un magazin

Navo cover cover cover

Joi, 9 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de un tânăr de 18 ani, din municipiul Zalău, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Salajul liber Pub

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii sălăjeni îl bănuiesc pe tânărul de 18 ani că, la 6 martie a.c., împreună cu un bărbat de 28 de ani, din municipiul Zalău, ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială din municipiul Zalău și ar fi sustras diverse bunuri, cauzând un prejudiciu total estimat la 18.200 de lei.

Joi, 9 martie a.c., în jurul orei 12.39, tânărul a fost prins în flagrant delict, de polițiștii sălăjeni, în incinta aceleiași societăți comerciale din municipiul Zalău, în timp ce ar fi încercat să sustragă bunuri.

Prejudiciul total cauzat, în valoare totală de 22.000 de lei a fost recuperat parțial de polițiștii de investigații criminale sălăjeni.

Bărbatul de 28 de ani este cercetat de polițiștii sălăjeni în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Vineri, 10 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au prezentat pe tânărul de 18 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, făță de care magistrații au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.